Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ideaplaza Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carti de joc personalizate
566 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveti mai multe poze care va plac si nu stiti ce sa faceti cu ele? Foarte simplu, le veti trimite iar noi vom creea un set de carti de joc personalizate cu aceste imagini. Fiecare dintre cartile de joc vor fi personalizate cu una din imaginile trimise. Pentru personalizarea acestor carti de joc este nevoie de 54 de imagini. Imaginile vor fi trimise conform instructiunilor pe care le veti primi de la un reprezentant al echipei IdeaPlaza in momentul in care va fi postata o comanda de carti de joc personalizate.

     Personalizarea unui set de carti de joc se face prin imprimarea unei imagini pe fiecare carte in parte. Cutia cu care vine setul de carti de joc personalizate poate fi si aceasta personalizata cu o imagine si cu un text.

      Cartile de joc personalizate sunt realizate din carton lucios de 250 de grame care ulterior este laminat (plasticat) pentru a oferi un aspect mai placut si a oferi o protectie ridicata pentru un uz intensiv. In acelasi fel este realizata si cutia care adaposteste setul de carti de joc. Colturile fiecarei carti de joc sunt rotunjite.
Dimensiune carte de joc: 9cm x 6.4cm  -  Dimensiune cutie: 9cm x 6.5cm x 2.5cm  -  Cadouri personalizate de IdeaPlaza.ro
Din Gura in Gura